برگزاری کارگاه آموزشی پیانو توسط استاد میناسکانیان، در دانشکده‌ی موسیقی

۲۷ فروردین ۱۳۹۸ | ۰۹:۰۴ کد : ۲۴۱۹ در دانشکده موسیقی چه می‌گذرد؟
تعداد بازدید:۱۹۸۵

کارگاه آموزشی پیانوی استاد رافائل میناسکانیان، چهارشنبه پانزدهم اسفند در آمفی‌تئاتر دانشکده‌ی موسیقی دانشگاه هنر برگزار شد. در این کارگاه، قطعاتی از موتزارت، بتهوون، شوپن و راخمانینف توسط دانشجویان نوازندگی اجرا شد و استاد میناسکانیان، اجرای دانشجویان را با تاکید بر ساختار، سبک و بیان موسیقایی مورد بررسی قرار داد. وی همچنین با نواختنِ الگوها و بخش‌های مشخص، راهکارهای تکنیکی و تفسیری را در اجرای این قطعات، به دانشجویان معرفی کرد. از دانشجویان فعال در این کارگاه که به اجرای قطعات پرداختند، باید از کیمیا فخاری‌نیا، مدیا هاشمی، فرنوش فرخزاد، کیمیا امین‌زاده، سهیل زرین‌پور و یاسمین حسین‌زاده نام برد.
   طراحی و برگزاری این کارگاه، توسط ربکا آشوقیان عضو هیات علمی گروه نوازندگی جهانی و با پشتیبانی، معاون پژوهشی دانشکده، دکتر محمدرضا آزاده‌فر صورت پذیرفت و در پایان لوح تقدیری از طرف دکتر عسکری رئیس دانشکده‌ی موسیقی به استاد میناسکانیان اهدا شد. گفتنی است، میناسکانیان در سال‌های گذشته نیز به عنوان استاد مدعو در دانشکده‌ی موسیقی دانشگاه هنر حضور داشته و نوازندگان موفقی را از جمع دانش‌آموختگان دانشگاه هنر تعلیم داده‌است.