کارگاه نوازندگی پیانو پروفسور شرباکف در دانشکده موسیقی

۰۴ آذر ۱۳۹۸ | ۱۴:۲۵ کد : ۳۰۴۳ اخبار
تعداد بازدید:۲۲۵

واسیلی شرباکف، استاد پیانوی دانشگاه فرهنگ و هنر روسیه یکشنبه 19 آبان، مهمان دانشکده‌ی موسیقی دانشگاه هنر بود. نشست تخصصی با اعضای هیات علمی، بازدید از فضای آموزشی دانشکده، اجرای قطعات و برگزاری کارگاه نوازندگی ساز پیانو از برنامه‌های اصلی این رویداد بود.

. پروفسور شرباکف با حضور در آمفی تاتر دانشکده ابتدا درباره فرهنگ موسیقی روس و تعاملات فرهنگی سخنانی ایراد کرد و پس از آن به اچرای قطعاتی از راخمانینف، موسورسکی و کابالفسکی اجرا کرد که با استقبال استادان و دانشجویان همراه شده بود.

کارگاه نوازندگی پیانو پرفسور شرباکف نیز با اجرای دانشجویان نوازندگی پیانو،  کرامت منصوری، هلیا سرایداران و پدرام یکتا و راهنمایی های و توضیحات استاد پس از هر اجرا شکل گرفت. انتقال صحیح وزن دست بر روی ساز و هچنین دقت فراوان به ریتم از جمله نکات مورد تاکید شرباکف در کارگاه بود. همچنین استاد نکاتی در مورد صوت رسا و پرطنین ،تعقیب و برجسته سازی خط تماتیک و همچنین تفسیر صحیح بخش‌هایی از قطعات نیز بازگو کرد..

برنامه ریزی هنری رویداد بر عهده دپارتمان پیانو گروه نوازندگی ساز جهانی دانشکده موسیقی بود و خانم‌ها آشوقیان و بدرکوهی و  آقای دکتر آزاده مشارکت ارزشمندی در طراحی برنامه ها داشتند. از نکات دیگر این رویداد مشارکت آقای تفضلی به عنوان مترجم متخصص بخشهای مهمی از کارگاه نوازندگی پیانو بود. تفضلی دانش‌آموخته کنسرواتوار سن پترزورگ است.

آقای دکتر عسکری، ریاست دانشکده موسیقی در پایان این رویداد طی سخنانی از حضور پروفسور شرباکف سپاسگزاری کرد و همچنین از سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و سفارت روسیه در تهران برای زمینه سازی ای رویداد قدردانی، و ابراز امیدواری کرد که این تعاملات فرهنگی در آینده نیز ادامه داشته باشد.